Spoštovani!

Leto 2020 se počasi poslavlja. Če pogledamo s pozitivne strani, nam je prineslo celo vrsto novih spoznanj. Nam je v ospredju eno. Pogrešamo se. Pogrešamo vrvež otrok, delo, druženja, sodelavce, nove izzive, dneve, ki so drugačni od drugih in še bi lahko naštevali. Na drugi strani pa nam je ustavitev življenja prinesla mir, druženje znotraj družine, doma in spoznavanje svoje občine. To so prednosti, ki se jih bomo zavedali takrat, ko bomo nasičeni obveznosti in hitenja. Prav je, da se jih zavemo tukaj in zdaj. Zato vam v Vrtcu Dobrna želimo, da preživite mirne praznike in snujete načrte za leto 2021.

Tudi mi si želimo, da bi se po praznikih zopet videli v živo. Vlada in strokovna skupina nam to napovedujejo že za ponedeljek, 4. 1. 2021. Vrtec Dobrna bo v naslednjem tednu odprt za otroke, katerih starši so na delovnih mestih tudi v tem času. Prosimo vas, da otroke, ki varstva ne potrebujejo nujno zaradi zaposlitve obeh staršev, zadržite doma. Držimo se načela: manj druženja, manj prenosa virusa. Tako izkažemo skrb zase in druge.

Ko bomo zagotovo vedeli, da se vrtec odpira, vas bomo obvestili. Prosim vas, spremljajte našo spletno stran. Bodimo povezani tudi na ta način.

Srečno 2021!

Kolektiv Vrtca Dobrna