V mesecu aprilu smo nadaljevali z našim medgeneracijskim druženjem. Otroci so v garderobi ob fotografijah obiskov spodbudili še kar nekaj staršev, da so se nam pridružili.

Mami je s svojimi spretnimi rokami poskrbela za sproščujočo masažo, v kateri so otroci neizmerno uživali in se zelo sprostili.

Obiskala nas je tudi mamica s psičko Dijo, ki so jo otroci takoj vzljubili, ona pa njih. Spoznali smo nekaj pomembnih nasvetov pri ravnanju s kužkom, ji metali žogico, poskrbeli, da ni bila žejna in z njo tekali po bližnjem travniku.

Dedka in babico smo zaposlili v naši ‘tovarni papirja’. Otroci so jima razložili kaj bomo počeli in jima takoj našli zaposlitev. Bila sta odlična pomočnika, saj je z njuno pomočjo nastal nov papir.

Obiskala nas je tudi sestrica, ki hodi že v šolo in nam je o njej tudi pripovedovala.. Skupaj z njo smo spretno premagovali ovire v poligonu. Ker pa je bila otrokom šola zanimiva, so vzeli svoje nahrbtnike in igralnico spremenili v učilnico. Skupaj smo se nato odpravili pogledati šolo in njen razred in tam srečali tudi koga znanega.

Poglejte še v galerijo.

Milena in Laura

Dostopnost